Rreth Nesh

MIRË SE VINI NË TË ARDHMN!

Me gamën tonë të gjrë të Tureve Virtuale 3D / 360 ne po synojmë të ndryshojmë mënyrën se si njerëzit dhe bizneset blejnë dhe tregojnë ambientet ose produktet e tyre – për më mirë.

Teknologjia më e fundit e fotografimit & skanimit krijon një përvojë realiste dhe gjithëpërfshirëse duke lejuar blerësit e ardhshëm të vizitojnë dhe të eksplorojnë ambientet ose pronat tuaja në internet sikur të kishin shkelur fizikisht brenda vetë ndërtesës. Panoramat, Turet Virtuale, fotografitë dhe videot ekzistojnë prej vitesh, megjithatë tani mund të krijojmë “Turne Virtuale 3D” me rezolucion të lartë (4K HDR), me perspektivë të qartë që i lejon përdoruesit të gjykojë në mënyrë efektive madhësinë, hapësirën dhe dimensionin. Shërbimi jonë është i provuar dhe i gatshëm për aksesim nëpërmjet syzeve (VR), eksperience e cila të afron tejmase me realitetin.

VirtualPro Albania është gjithashtu “Google Street View Certified Photographer” duke publikuar turet virtuale edhe në Google Maps & Google My Business.

Përfitimet nga Turet Virtuale

Interaktiviteti

Turet Virtuale janë 4 herë më tërheqëse sesa video tradicionale

Koha e shfletimit

Përdoruesit kalojnë 52% më shumë në faqet e internetit që shfaqin Ture Virtuale në to.

Kërkimi

Faqet që kanë Ture Virtuale vlerësohet të ketë 80% rritje të kërkimeve.

Our Clients

NE JEMI INOVATIV

Ne përpiqemi të heqim kufijtë e kapaciteteve tona si me prodhimin ashtu edhe me teknikat tona të redaktimit. Ne mbrojmë idenë se ‘dija është fuqi’, ju do të na gjeni rregullisht duke hulumtuar mënyra të reja ose duke krijuar montime dhe pajisje të çuditshme dhe të mrekullueshme për të mbajtur përmbajtjen tuaj origjinale!

NE JEMI TE ZHDERVJELLET

Ju nuk do të dëgjoni ndonjëherënga ne të themi jo! Ne marrim aftësitë tona me vete kudo për të përmbushur nevojat e klientëve dhe nëse hasim vështirësi nuk kemi frikë të “ndërrojmë ingranazhet” ose të dalim me zgjidhje të reja. Pajisjet tona të specializuara na lejojnë të trajtojmë gjithçka në çdo kohë!

NE JEMI PASIONANTË

Të jesh inovativ dhe i gjithanshëm nuk mjafton? Epo, ekipi ynë është i apasionuar pas të gjitha gjërave që kanë të bëjnë me Realitetin Virtual. Ne të gjithë krenohemi personalisht në çdo aspekt të projektit tuaj, nga fillimi në fund dhe më gjerë!

Karakteristikat unike

 • 3D Visualization

  Our virtual tours are not only 2D panoramic views but they are modeled in 3D to be realistic and interactive to explore a place as if you were there

 • Virtual Reality

  Unlike traditional user interfaces, VR places the user inside an experience. Instead of viewing a screen in front of them, users are immersed and able to interact with 3D models.

 • Info Points

  Embed annotations and media in your digital twin to highlight key features of your property.

 • Schematic Floor Plans

  Generate schematic floor plans of your property with the push of a button.

 • Measurements

  Measure any aspect of your space, such as walls, windows, furniture, and more.

 • Google Maps Integration

  Publishing your 3D Virtual Space on Google Maps, Street View Mode.
  Easy access right from your google maps search button.

 • Cloud Based

  Cloud Based, AI-powered image-processing technology that stores your Virtual Tour and makes it available to everyone through a single Link.

 • SDK

  A bundle of digital assets you can download, edit, and import into 3rd party programs.

 • Vizualizimi 3D

  Udhëtimet tona virtuale nuk janë vetëm pamje panoramike 2D por ato janë modeluar në 3D për të qenë realiste dhe interaktive për të eksploruar një vend sikur të ishit atje

 • Realitet virtual

  Ndryshe nga ndërfaqet tradicionale të përdoruesit, VR e vendos përdoruesin brenda një përvoje. Në vend që të shikojnë një ekran para tyre, përdoruesit janë të zhytur dhe të aftë për të bashkëvepruar me modelet 3D.

 • Pikat e Informacionit

  Vendosni shënime dhe media në modelin tuaj dixhital për të nxjerrë në pah tiparet kryesore të objektit tuaj.

 • Planet Skematike të Kateve

  Gjeneroni planimetri të objektit tuaj me shtypjen e një butoni.

 • Matjet

  Matni çdo aspekt të hapësirës tuaj, të tilla si muret, dritaret, mobiljet dhe më shumë.

 • Integrimi i Google Maps

  Publikimi i hapësirës tuaj virtuale 3D në Google Maps dhe Google Street View. Hyrja e lehtë nga butoni i kërkimit të hartave google.

 • Bazuar në Cloud

  Teknologji e përpunimit të imazhit me fuqi AI (Artificial Inteligence), që ruan Turin tuaj Virtual dhe e bën atë të disponueshëm për të gjithë përmes një linku të vetme.

 • SDK

  Një pako e aseteve dixhitale mund të shkarkoni, modifikoni dhe importoni në programe të palëve të treta.

Industritë

Real Estate

null

Resorte & Salla Eventesh

null

Auto Dealers

null

Sigurim & Restaurim Pronash

null

Ambiente Spitalore

null

Shkolla dhe Universitete

null

Showrome dhe Dycane

null

Muze

null

Fabrika dhe Magazina

null

Bring your marketing to a whole new level

Find Infinite Inspiration & Share Your Great Space!
How it Works

SI FUNKSIONON

null

Hapi 1. Planifikimi

Ju zgjidhni një interval kohor që përshtatet me orarin tuaj dhe ne gjejmë kohën më të mirë për të fotografuar pronën tuaj.
null

Hapi 2. Fotografimi

Fotografët tanë të çertifikuar arrijnë në pronë dhe fotografojnë të gjitha pamjet e kërkuara panoramike, fotografitë aktive dhe imazhet ajrore.
null

Hapi 3. Editimi

Ekipi ynë i aftë i redaktorëve dhe programuesve editon fotot tuaja, ndërthur panoramat 360° dhe kodon/prodhon Turin Virtual.
null

Hapi 4. Dorëzimi

Menaxherët tanë të projektit mbikëqyrin procesin nga fillimi në fund dhe sigurojnë që secili projekt të dorëzohet në kohë dhe sipas kërkesave tuaja.

Shikoni Video!

Na Kontaktoni

 

Email: info@virtualpro.al

Cel:    +355 67 60 18 182

Lini një mesazh

Send message

Na gjeni

Powered by VirtualPro Albania